Marian Risnoveanu


Marian Risnoveanu

Artele martiale au fost intotdeauna o provocare pentru mine. In anul 1989 am devenit practicant de Karate Kyokushinkai sub indrumarea lui Senpai Manasia Eugen, iar doi ani mai tarziu (1991) mi-am continuat antrenamentele in dojo-ul lui Senpai Ceara Dumitru, cel care m-a facut sa inteleg adevarata esenta a scolii Kyokushinkai si sub indrumarea caruia am obtinut printre cele mai bune rezultate ca sportiv. Senpai Ceara a devenit foarte repede instructorul sub care m-am format din punct de vedere tehnic, fizic, psihic si chiar social, avand un mare merit pentru ceea ce sunt in prezent. OSU!

In urma participarii la Campionatul National de Kick-Box (1993), am fost impresionat de aceasta scoala si in scurt timp am inceput practicarea sub indrumarea lui Sensei Stroe Gelu si a lui Sensei Doiciu Gheorghe, iar in 1994 am obtinut centura neagra 1 DAN si gradul de instructor.

In 1995 am deschis prima mea sala de arte martiale. Am participat cu sportivii la competitii de Karate Kyokushinkai si Kick-Box, obtinand numeroase titluri nationale la diferite categorii de greutate si varsta. In tot acest timp mi-am continuat antrenamentele personale cu Sensei Doiciu.

In anul 1998 am reluat antrenamentele de Karate Kyokushinkai sub indrumarea lui Senpai Sgandar Claudiu, in dojo-ul caruia am obtinut centura maro.

In paralel am devenit practicant al sistemului Kobudo (lupta cu si fara arme, lupta la sol, proiectari si iesiri din prize), obtinand in anul 2002 centura neagra 1 DAN si gradul de instructor. In acelasi an am inceput sa predau Kobudo in dojo-ul actual.

In 2004, in urma sustinerii examenului de grad de la sfarsitul stagiului de pregatire sub conducerea lui Kyoshi Alain Sailly (Presedinte W.K.F. Europa), am obtinut centura neagra 2 DAN in Kobudo si implicit recunoastere internationala. Doi ani mai tarziu, am participat la stagiul de pregatire din Eforie-Sud, organizat de Shihan Sgandar Caludiu, la sfarsitul caruia am obtinut centura neagra 3 DAN.

In anul 2007, impreuna cu Micu Andreea si Perianu Bogdan, am infiintat Clubul Sportiv SASORI, in cadrul caruia detin functia de presedinte si antrenor coordonator.

 

 

In ceea ce priveste rezultatele mele ca sportiv, am obtinut:

Locul 1 la Campionatul National de kata Kyokushinkai 1991
Locul 3 la Campionatul National de kumite Kyokushinkai 1991
Locul 1 la Campionatul National de kumite Kyokushinkai 1992
Locul 2 la Campionatul European de kumite Kyokushinkai 1992
Locul 1 la Campionatul National de Low Kick 1994
Locul 2 la Campionatul European de Low Kick 1994
Locul 1 la Campionatul National de Low Kick 1995
Locul 2 la Campionatul European de Full Contact 1995
Locul 3 la Campionatul National de Low Kick 1996

 

Tags: Marian Risnoveanu   Kobudo   Kyokushinkai   Kickboxing  


Date de contact

• Telefon: 0722579080
• E-mail: cssasori@yahoo.com