ALINĂ durerea?

1015
views
29/06/2009


ALINĂ durerea?

Campioana olimpică Alina Dumitru (27 de ani) duce în această perioadă una dintre cele mai grele lupte ale carierei, cu un adversar perfid: problemele de sănătate.


Încă nerefăcută după luxaţia la cotul drept, suferită la CE, ea speră să ajungă la Rotterdam (23-30 august) pentru a cuceri titlul mondial, singurul care-i lipseşte din palmares. Aflată în cantonament la Cluj, sportiva legitimată la Steaua-CS Petrom şi-a reluat antrenamentele, însă intensitatea lor este redusă. „Am început pregătirea, dar încă nu lupt pentru că mă ţine cotul. Deocamdată nu mă gândesc că nu voi putea merge la Mondiale, ci la faptul că am destul timp până atunci, ca să-mi intru în formă”, ne-a declarat Alina optimistă. Accidentată în luna aprilie, la CE de la Tibilisi, unde pentru prima dată în cinci ani a cucerit doar bronzul, eleva lui Florin Bercean a purtat pentru o vreme ghips, după care a început recuperarea.

O ajută Iuliu Mureşan

Mai mult, pentru a reveni mai repede în competiţii, ea a fost ajutată şi de medicul celor de la CFR Cluj, Ovidiu Dragoş. „Mă înţeleg bine cu domnul Iuliu Mureşan şi de când m-am întors la Cluj fac recuperare cu medicul echipei de fotbal. Sper să treacă totul cât mai repede şi să scap de acele jene”, a mărturisit Dumitru. Cea mai bună judoka din lume la categoria 48 kg va afla abia la sfârşitul lunii iulie, după stagiul de pregătire din Spania, de la Castelldefels, dacă îşi va putea împlini visul: „După acest cantonament voi trage linie şi voi vedea unde mă aflu cu pregătirea pentru Mondiale. Îmi doresc să nu fie probleme şi să merg acolo să mă bat pentru titlul suprem”.

 „Sper să treacă totul cât mai repede şi să scap de acele jene la cot”,  a spus Alina Dumitru, campioană olimpică

 

Sursa: prosport.ro

 Tags: ALINĂ   durerea  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Seminar Internațional de Krav-Maga
» Oradea - Stagiu national Karate Traditional 2010
» Alina Dumitru s-a dus sa-si "toarne" medalia pentru urmatorul Mondial
» Cum dobori un campion mondial de kempo