Acuzat ca a trisat, Bute vrea sa-l faca KO pe Andrade pe 28 noiembrie!

877
views
20/07/2009


Meciul in care pugilistul Lucian Bute isi va apara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, in fata mexicanului Librado Andrade, va avea loc in data de 28 noiembrie, la Montreal sau Quebec, informeaza presa canadiana.

Acuzat ca a trisat, Bute vrea sa-l faca KO pe Andrade pe 28 noiembrie!

 

Potrivit rds.ca, data a fost stabilita dupa negocieri intre Jean Bedard, presedintele grupului Sportscene, caruia ii apartine clubul Interbox, si Richard Schaefer, omologul sau de la Golden Boy Promotions, care il reprezinta pe Andrade.

"Suntem foarte bucurosi si mandri de felul in care s-au desfasurat negocierile. Avem acelasi obiectiv: sa facem din aceasta confruntare o lupta de care oamenii isi vor aminti. Avand in vedere popularitatea lui Lucian, este o alegere inteligenta ca meciul sa aiba loc in provincia Quebec", a declarat Bedard, reprezentantul lui Bute la negocieri.

Lucian Bute s-a declarat increzator in sansele sale de a-si pastra centura IBF. "Librado este printre cei mai buni si mai periculosi pugilisti de la categoria supermijlocie la ora actuala. Ma bucur ca meciul va avea loc in Quebec, in fata fanilor mei. Il voi bate pe Librado, iar apoi voi fi gata sa infrunt pe oricine va indrazni sa boxeze cu mine", a precizat Bute intr-un comunicat.

Andrade a afirmat, de asemenea, ca este hotarat sa invinga. "Astept meciul cu nerabdare si imi pare bine ca va avea loc in Canada. Avem probleme serioase de reglat si sunt bucuros ca acest meci ar putea avea loc acolo unde a inceput totul. Voi merge acolo sa castig, sa termin ce am inceput in prima noastra confruntare", a declarat Librado Andrade.

Lucian Bute si-a aparat pentru a treia oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, dupa ce l-a invins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, in runda a patra a unui meci desfasurat la Montreal.

Anterior, Bute isi pastrase titlul mondial dupa succesul, din 25 octombrie 2008, in fata mexicanului Librado Andrade. El si-a pastrat atunci centura, impunandu-se la puncte, dupa un meci de 12 reprize in care in ultimele secunde a cazut la podea si a fost numarat de arbitru. Andrade a afirmat, imediat dupa meci, ca arbitrul l-a favorizat pe Bute, incetand sa numere atunci cand romanul se afla la podea. Presa canadiana a scris, tot in acea perioada, ca arbitrul a numarat prea incet si romanul a fost "salvat" de gongul final.

Bute a castigat centura mondiala IBF in 20 octombrie 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio. Bute si-a aparat pentru prima oara cu succes centura mondiala in 1 martie 2008, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic in repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

 

Sursa: sport.roTags: Acuzat   ca   trisat   Bute   vrea   sa-l   faca   KO   pe   Andrade   pe   28   noiembrie  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Vesti GROAZNICE pentru Overeem!
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Un chinez a tras un avion cu ploapele!
» K-1 Made in Romania - Dupa gala de la Bucuresti, Gigi il vrea pe Iftimoaie bodyguard!
» Iftimoaie, eroul serii la K1 Bucuresti! A terminat in picioare meciul cu Ray Sefo!