Bute nu se teme de Pantera: "Miranda se va lupta doar cu umbra mea"

1118
views
12/02/2010


Campionul mondial la box la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat ca in cazul in care va putea sa isi puna in valoare calitatile pe care le are, atunci adversarul sau, columbianul Edison Miranda, se va lupta cu umbra sa, informeaza Montreal Gazette.

<span style=

 

"Am un mare respect pentru Miranda, deoarece este puternic. Este curajos si vine sa castige. Este un un luptator care se bazeaza pe forta, astfel incat trebuie sa fiu atent cu asta, dar o sa-i arat viteza mea, jocul de picioare si abilitatea. Daca reusesc sa fac toate astea, atunci el se va lupta cu umbra mea", a spus Bute.

Edison Miranda considera ca trebuie sa profite de pasii gresiti din apararea lui Bute pentru a invinge prin knockout. "Bute are o inima mare. Am vazut asta cand Andrade l-a lovit cu bratul drept in runda a 12-a. Dar el s-a ridicat. Asta este eticheta unui campion. Multi luptatori ar fi ramas la pamant. Bute este un mare luptator cu o aparare foarte buna, dar face si erori. Nu pot sa le dezvalui acum. Are o inima mare, dar si eu am una mare. Principala mea grija este viteza sa, dar ii voi demonstra ca si eu am viteza. Trebuie sa fiu bine pregatit. Bute ma poate invinge doar daca nu imi fac treaba bine, dar puterea mea poate sa vina oricand. Multi sportivi au avut viteza cand au luptat impotriva lui Mike Tyson, iar el i-a invins cu un pumn", a subliniat Miranda.

Lucian Bute (25-0-0 20) isi va apara pentru a cincea oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, in fata boxerului columbian Edison "Pantera" Miranda, intr-o gala ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Cu ocazia acestui meci, Bute va reveni la Centre Bell dupa mai mult de un an de absenta.

 

Sursa: kombat.roTags: Bute   nu   se   teme   de   Pantera:   Miranda   se   va   lupta   doar   cu   umbra   mea  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Femei Fatale de 8 martie - vezi cum a facut-o Savarina KO pe Nikita!
» "Regele" Abraham nu-l va uita niciodata pe Miranda. In 2006 i-a rupt falca!
» "Pantera" cu care se bate Bute a dat in 2008 KO-ul anului! Vezi faza!
» E OFICIAL! Bute se bate in Aprilie cu Edison Miranda!