Calcat pe cap anul trecut, Remy Bonjasky vrea o victorie curata in 2009 la Yokohama!

1357
views
30/11/2009


"Vreau iar un meci cu Badr Hari" spune Bonjasky, care in prima runda a piramidei se bate cu Errol Zimmerman. Marea finala de la Yokohama e LIVE pe Sport.ro, sambata 5 decembrie de la 11:00 pe Sport.ro

 

Acuzat de Badr Hari ca a fugit in cealalta parte a tabloului pentru a nu se intalni cu el mai devreme, Bonjasky a raspuns sincer. "E normal sa alegi cea mai usoara varianta intr-un asemenea turneu in care poti sa ai si trei meciuri. Daca as vrea sa rezolv definitiv problema cu Badr as cere celor din K1 un super-fight, nu un meci intr-un turneu" mai spune olandezul.

Bonjasky s-a calificat la Yokohama dupa o victorie controversata in fata lui Melvin Manhoef. In aceleasi zile, sotia lui Remy i-a adus pe lume un nou copil. "Nu simt o legatura intre cele doua evenimente" spune olandezul ce recunoaste in schimb ca meciul cu Manhoef a fost unul foarte greu. "Primele doua runde nu am inteles nimic din planurile lui Melvin" admite Remy.

Campionul din 2008 are o singura mare suparare pentru finala de anul acesta - Alistair Overeem l-a batut pe Peter Aerts si l-a tinut pe "Mr K1" in afara piramidei. "Overeem nu vede K1-ul decat ca pe un job part-time. Nu mi se pare normal sa vina din MMA si sa-mi bata colegii, voi face totul pentru a-l opri sa ajunga campion" e promisiunea lui Bonjasky.

 

 

Sursa: kombat.roTags: Calcat   pe   cap   anul   trecut   Remy   Bonjasky   vrea   victorie   curata   in   2009   la   Yokohama  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Batut de Ghita, Poturak lupta cu Overeem! Vezi programul K1 Yokohama
» 15 euro cel mai ieftin bilet la K1 WGP Romania - vezi ce vedete vin la Bucuresti!
» Noi meciuri pentru K1 Yokohama - Badr Hari vs "Scorpionul Rosu" Ignashov!
» Karaev confirmat pentru K-1 Yokohama - se bate cu LeBanner!
» A revenit Badr Hari - si-a facut KO adversarul de la Showtime Praga