Cele mai tari KO-uri pe 2009 - K1, Box, UFC!

2675
views
06/01/2010


Loveste, distruge, cucereste si incanta. Cel mai spectaculos moment al unui meci in ring - Knock-Out-ul a fost la loc de cinste in 2009. Vezi KO-urile de poveste date in ultimul an.

Inainte de a trece prin cele mai tari KO-uri din Box, K1 si MMA, sa ne amintim si de lovitura fabuloasa data de "Scorpionul Rosu" Alexey Ignashov in gala Local Kombat de la Arad. Ignashov a spalat podeaua cu Ronnie Sparks, americanul fiind trezit abia dupa interventia echipei medicale.

 

 

IN BOX, 2009 a fost anul lui Pacquiao. Filipinezul i-a spulberat pe Hatton si pe Cotto in anul revenirii lui Mayweather.

 

 

IN K1 nu trebuie sa cauti KO-uri senzationale mai departe de Finala de la Yokohama. 7 KO-uri in 8 meciuri de piramida, plus cel reusit de Daniel Ghita intr-un meci de rezerva - acesta este bilantul incredibil al Finalei din 2009.

 

 

IN MMA, 2009 a fost anul in care Lesnar, Machida si Georges Saint-Pierre au dominat Octogonul. Greul numarul 1 al lumii, Fedor Emelianenko a ramas departe de UFC si a semnat cu rivalii de la Strikeforce, unde si-a castigat primul meci - evident prin KO.

 

 

Sursa: kombat.roTags: Cele   mai   tari   KO-uri   pe   2009   K1   Box   UFC  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .