Finala de la Yokohama din 2009 - gala care a rescris legile K1

856
views
14/12/2009


Badr Hari, Remy Bonjasky, Alistair Overeem, Ewerton Teixeira, Ruslan Karaev si Jerome LeBanner - toti au fost facuti KO in prima repriza. In afara de campionul Semmy Schilt, doar Zimmerman a scapat cu bine - a pierdut la puncte cu Bonjasky.

FOTO: Finala de la Yokohama din 2009 - gala care a rescris legile K1

 

18 minute si 51 de secunde au consumat cele 7 meciuri ale piramidei finale de la Yokohama, din care o jumatate reprezinta un singur meci - cel din prima runda dintre Bonjasky si Zimmerman.

"Am luptat in 4 turnee finale si nu am pierdut niciodata" a spus la conferinta de presa Semmy Schilt care a propus si solutia prin care sa fie invins. "Poate data viitoare vom incepe cu 16 luptatori, sa am mai multe meciuri si sa fiu mai obosit" a glumit Semmy.

Cel mai suparat a fost Peter Aerts. "Taietorul de lemne" nu numai ca a ratat pentru prima data in cariera sa prezenta in finala K1, dar si-a vazut si recordul spulberat. Semmy Schilt a devenit cel mai rapid castigator din istoria finalei cu doar 5 minute si 53 de secunde. Culmea, marocanul Hari a stat cu un minut mai putin in ring, dar fara folos.Tags: Finala   de   la   Yokohama   din   2009   gala   care   rescris   legile   K1  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» Un chinez a tras un avion cu ploapele!
» "Prima Doamna" l-a egalat pe Klitschko - este campioana in trei versiuni!
» Ciobanu FINALIST in piramida! Kemayo l-a facut KO dupa 3 reprize!
» Fara mila - Overeem a maturat in cusca cu Brett Rogers!