Internaţional Batausul de la BBC: Reporter agresat isi foloseste… centura neagra!

2410
views
27/11/2009


Un prezentator de la BBC incerca sa faca o transmisiune live din centrul orasului Manchester, cand doi tineri bauti bine au inceput sa-l hartuiasca. Atat le-a trebuit!

Reporterul Paresh Patel si cameramanul Steve Capstick au fost fugariti timp de jumatate de ora pe strazile orasului de doi tineri beti, neputand sa filmeze.

Au urmat amenintari, iar la un moment dat unul dintre tineri a pus mana pe o piesa veche de mobilier si a aruncat-o in Patel. Reporterul a tot incercat sa-i evite pe agresori, insa n-a fost chip. Ceea ce nu stiau acestia este ca Patel are centura neagra la karate.

In momentul in care unul dintre agresori l-a impins, Patel n-a mai rezistat si l-a doborat cu o lovitura-fulger la picioare si apoi cu un pumn in fata.

In filmarea alaturata se poate vedea cum unul dintre agresori este ametit in final de forta “victimei” sale, nu doar de aburii alcoolului. Reuseste sa se ridice taman la sosirea politiei, la fix pentru a fi incatusat.

Acum, reporterul s-a ales cu faima internationala si cu o noua porecla: “BBC Bruiser”.

Judecatorul l-a felicitat pe Patel ca s-a aparat. Agresorii sai au fost condamnati la 18 luni de munca in folosul comunitatii.

 


Sursa: stirileprotv.roTags: Internaţ   ional   Batausul   de   la   BBC:   Reporter   agresat   isi   foloseste…   centura   neagra  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Vesti GROAZNICE pentru Overeem!
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Seminar Internațional de Krav-Maga
» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» Un chinez a tras un avion cu ploapele!