Irimia il vrea pe Iftimoaie in ring la primul Grand Prix K1 din Romania

1210
views
14/01/2010


2010 poate aduce primul mare eveniment K1 organizat vreodata in Romania. Morosanu, Catinas dar si Iftimoaie pot fi vedetele Local Kombat care sa intre in ring cu greii din K1.

 

Promotorul Local Kombat, Eduard Irimia si-a propus in 2010 sa aduca in Romania un Grand Prix Mondial K1. Anul trecut, doar Polonia a organizat un asemenea eveniment in Europa, celelalte 5 fiind impartite de Japonia si Coreea de Sud.

In 2009, 4 romani au luptat in K1 iar in 2010 Ghita si Morosanu si-au planificat sa ajunga pana in Finala de la Yokohama. Catinas si Ciobanu asteapta si ei ca vedetele K1 sa vina in Romania.

Marea surpriza poate fi revenirea lui Ionut Iftimoaie. Retras in 2005 din ring pentru ca ofertele din showbiz erau mult mai tentante, Iftimoaie duce dorul publicului. "Regret senzatia pe care ti-o ofera fanii atunci cand intri in ring" spune primul roman din K1, care si-ar fi dorit si un meci cu unul din marii luptatori ai lumii.

Iftimoaie si-ar putea indeplini visul. Un meci de vis cu Peter Aerts sau cu Ruslan Karaev - la primul Grand Prix Mondial din Romania, pe care Irimia incearca sa-l aduca in 2010 in Romania.

 

 

Sursa: kombat.roTags: Irimia   il   vrea   pe   Iftimoaie   in   ring   la   primul   Grand   Prix   K1   din   Romania  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Kyokushin World Tournament Tokyo 2011 - programul evenimentului si tragerea la sorti
» Calendar competitional FRAMC
» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» K-1 Made in Romania - Dupa gala de la Bucuresti, Gigi il vrea pe Iftimoaie bodyguard!
» Ciobanu a dat de pamant cu URIASUL Mighty Mo!