Jean Claude Van Damme va lupta intr-un meci profesionist de kickbox anul acesta

1
views
06/01/2010


La inceputul anului trecut au aparut primele zvonuri ca starul de televiziune Jean Claude Van-Damme ar putea apare intr-un meci profesionist de kickbox in 2010.

Desi Van-Damme nu a avut vre-un comentariu public legat de aceste zvonuri, presa tailandeza a relatat ca actorul a fost prezent pe 29 decembrie la o intalnire in Thailanda pentru a definitiva detaliile luptei cu Somluck Kamsing. Fara posibilitatea de a confirma acest lucru din alte surse independente, o parte din aceste informatii se pot schimba pe parcurs. Un lucru este insa destul de sigur: lupta va avea loc in octombrie 2010. Chiar si acest lucru este o schimbare fata de zvonurile initiale care plasau confruntarea undeva in martie.

Se pare ca lupta va avea loc in Las Vegas, si se va desfasura sub regului de muai thay usor modificate. La intalnire s-a discutat intens despre transmiterea la televiziune a acestui eveniment, care, daca este promovat corect, poate aduce sume foarte mari de bani organizatorilor.

Probabil cel mai insemnat lucru care s-a intamplat pe 29 decembrie a fost ca cei doi au pozat impreuna, pentru prima data.

Cunoscut pe plan international pentru rolurile sale in multe productii de film, Van Damm a fost un luptator de kickbox destul de promitator la inceputul anilor '80, el retragandu-se din activitatea competitionala cu o palmares de 18-1. Oponentul sau, Somluck Kamsing, este un luptator tailandez care in 1996 a castigat medalia de aur la Olimpiada de Vara.

 Tags: Jean   Claude   Van   Damme   va   lupta   intr-un   meci   profesionist   de   kickbox   anul   acesta  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Kyokushin World Tournament Tokyo 2011 - programul evenimentului si tragerea la sorti
» Vesti GROAZNICE pentru Overeem!
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» Un chinez a tras un avion cu ploapele!