Lotul national de Karate a strans lumea ca la urs pe plaja la mare!

2852
views
08/09/2009


Peste 150 de oameni au venit sa vada minunea - indrumati de marele maestru international Arthur Hovhannisyan, karatistii s-au antrenat in apa!

 

Departamentul de Karate Kyokushinkai din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact (F.R.A.M.C.) a organizat in perioada 31 august – 06 septembrie a 28-a editie a Taberei Nationale de Vara. Evenimentul, desfasurat in statiunea Venus, a adunat peste 150 de practicanti de Kyokushin Karate, printre care multipli campioni europeni si mondiali.  Invitat special in acest an este sensei Arthur Hovhannisyan, 4 dan kyokushin, instructor in Honbu Dojo din Tokyo, considerat in acest moment ca fiind cel mai bun pedagog din cadrul International Karate Organization – I.K.O. 1, condusa de catre kancho Shokei Matsui – 8 dan.

Arthur Hovhannisyan nu este doar un instructor apreciat in Japonia, ci este si un excelent luptator, el fiind a opta persoana din istoria kyokushin-ului care a reusit sa treaca de testul celor  “100 de kumite” – 100 de reprize de lupta, cu adversari diferiti (printre care campionii K 1 Francisco Filho si Glaube Feitosa), desfasurate fara pauza.

 F.R.A.M.C. condusa de catre Shihan Dorel Bulearca 5 Dan Kyokushin  organizeaza la finele acestei tabere un examen de grad ce se va desfasura vineri, 04 septembrie, iar in data de 06 septembrie se va disputa in sala de sport „Callatis” din Mangalia Campionatul National de Kata seniori si juniori si kumite Open.

 

 

 

Sursa: kombat.roTags: Lotul   national   de   Karate   strans   lumea   ca   la   urs   pe   plaja   la   mare  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Calendarul competitional intern FRAMC pe anul 2012
» Kyokushin World Tournament Tokyo 2011 - programul evenimentului si tragerea la sorti
» CALENDAR COMPETITIONAL 2010 F.R.A.M.C.
» Van Damme provocat la lupta de un Power Ranger!
» Oradea - Stagiu national Karate Traditional 2010