Lovitura care a isterizat Romania - Sora vs Zmarandescu II, cel mai controversat meci din Local Kombat

1102
views
29/01/2010


In noiembrie 2006, fotbalul s-a mutat in ringul Local Kombat. Ca atmosfera, ca audienta si ca scandal. Catalin Zmarandescu si Ciprian Sora au oferit un meci superb, incheiat insa in cea mai mare controversa de pana acum.

 

Al doilea meci intre Sora si Zmarandescu s-a incheiat mult mai repede ca primul. Daca in primavara lui 2006, Sora l-a batut prin decizie pe rivalul sau, in toamna meciul s-a incheiat inca din a treia runda.

Sora l-a facut KO pe Zmarandescu, doar ca lovitura sa a venit dupa ce arbitrul a strigat STOP. Meciul a fost oprit iar decizia oficiala a fost de No-Contest - fara castigator.

"In contractul pentru meci era o clauza speciala: daca intervenea un incident pana in runda a treia, meciul trebuia incheiat fara castigator" spune promotorul galei, Eduard Irimia.

Imediat dupa ce meciul s-a incheiat, Irimia a fugit pana in carul ProTV pentru a vedea reluarile. "Mi-am asumat raspunderea pentru decizia luata. Supervizorul meciului se pierduse in toata nebunia, arbitrul de ring spunea ca Sora ar trebui sa castige iar Cezar Gheorghe, arbitrul Local Kombat, vazuse de la marginea ringului cum lovitura a venit dupa stop. Conform contractului, decizia de no-contest era cea corecta" isi mai aminteste Irimia.

Ciprian Sora considera si-acum ca uppercutul sau a fost perfect valabil. "Arbitrul a spus stop cand lovitura deja plecase, decizia luata a fost una de mijloc". Sora regreta ca meciul s-a terminat astfel, "Zmarandescu oricum nu rezista pana in ultima runda".

La finalul meciului, Zmarandescu lansase o noua provocare - "Stiu ca Sora se antreneaza cu Lungu, m-a batut de doua ori pe reguli de kickboxing, sa ne batem in Pride" a cerut Catalin. Meciul pe reguli de MMA n-a mai avut loc niciodata, dar Sora nu exclude o eventuala revenire. "Depinde de oferta, pana acum mi-am rupt oasele degeaba. Zmarandescu a fost si ramane un sportiv de valoare".

Scandalul dintre cei doi a mers mai departe - galeria Stelei (pro Zmarandescu) si galeria lui Dinamo (pro Sora) au afisat bannere vis-a-vis de incident in etapa de a doua zi.

"Era nebunie atunci, 200-300 de oameni mergeau tot timpul dupa mine si Catalin. Putea sa iasa un scandal si mai mare, n-a fost insa cazul" isi aminteste Sora.

 

 

Sursa: kombat.roTags: Lovitura   care   isterizat   Romania   Sora   vs   Zmarandescu   II   cel   mai   controversat   meci   din   Local   Kombat  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Vesti GROAZNICE pentru Overeem!
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Seminar Internațional de Krav-Maga
» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» Un chinez a tras un avion cu ploapele!