Lucian Bute isi pune in joc titlul in fata lui Librado Andrade

879
views
03/07/2009


Campionul mondial IBF, Lucian Bute, îşi va pune din nou în joc centura la supermijlocie în faţa mexicanului Librado Andrade, deoarece licitaţia de organizare a meciului a fost câştigată de firma Golden Boy.

 

Lucian Bute isi pune in joc titlul in fata lui Librado Andrade

Golden Boy a câştigat licitaţia cu oferta de 1.211.000 de dolari, aceasta fiind cu 16.000 de dolari mai mare decât cea a celor de la Interbox. Data şi locul meciului vor fi stabilie de promotorul mexicanului în maxim 15 zile. Lucian Bute va avea o bursă de 908.000 de dolari, reprezentând 75% din suma totală.

Referitor la acest meci, Bute a spus: "Sunt dezamăgit că nu voi boxa la Montreal, dar sunt gata să lupt cu oricine, oriunde. Cel mai important este că voi lupta din nou Andrade. În fiecare zi intru în sala de antrenament cu dorinţa de a înlătura toate îndoielile apărute după ultimul minut al rundei a 12-a din meciul cu el".

Lucian Bute şi-a apărat ultima oară centura de campion mondial la versiunea IBF în luna martie când l-a învins pe Fulgencio Zuniga prin KO tehnic, în repriza a 4-a. Bute şi Andrade s-au întâlnit în octombrie 2008, când românul şi-a păstrat centura învingând la puncte după 12 reprize.

 

Sursa: asport.ro

 Tags: Lucian   Bute   isi   pune   in   joc   titlul   in   fata   lui   Librado   Andrade  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Calendarul competitional intern FRAMC pe anul 2012
» Kyokushin World Tournament Tokyo 2011 - programul evenimentului si tragerea la sorti
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Seminar Internațional de Krav-Maga
» Bute nu se teme de Pantera: "Miranda se va lupta doar cu umbra mea"