Obreja: "Bute va boxa cu un american - Steven sau Brinkley"

995
views
29/01/2010


Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca invingatorul meciului dintre americanii Curtis Stevens si Jesse Brinkley, care va avea loc vineri, la Reno (SUA), ar putea sa-l infrunte pe Lucian Bute in data de 17 aprilie, la Montreal.

Obreja: "Bute va boxa cu un american - Steven sau Brinkley"

 

"Mai sunt negocieri si cu Robert Stieglitz, campion la WBO, mai sunt discutii cu inca un pugilist de la WBA, pentru o unificare a centurii. Sunt mai multe variante.  A cazut si varianta cu Kelly Pavlik, la fel si Bernard Hopkins, care va fi angajat intr-un alt meci. Nu pot sa dau unele nume pentru ca ar putea tulbura negocierile daca ar aparea in presa", a spus Obreja.

Presedintele FR Box a precizat ca Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, va pleca in jurul datei de 10 februarie la Miami, unde se va pregati pentru partida pe care o va disputa in aprilie. "Lucian este in pregatire, a inceput in forta antrenamentele, iar in jurul datei de 10 februaie va pleca la Miami, unde va incepe cu adevarat pregatirea pentru meciul din 17 aprilie", a adaugat Rudel Obreja.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, intr-un meci disputat la 29 noiembrie 2009, la Quebec.

 

Sursa: kombat.roTags: Obreja:   Bute   va   boxa   cu   un   american   Steven   sau   Brinkley  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Kyokushin World Tournament Tokyo 2011 - programul evenimentului si tragerea la sorti
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Bute nu se teme de Pantera: "Miranda se va lupta doar cu umbra mea"
» "Pantera" cu care se bate Bute a dat in 2008 KO-ul anului! Vezi faza!
» E OFICIAL! Bute se bate in Aprilie cu Edison Miranda!