Randy Couture: "Fedor trebuie sa se bata iar cu nume mari daca vrea sa fie cel mai bun"

1241
views
15/03/2010


Veteranul UFC, Randy Couture l-a intepat discret pe Fedor Emelianenko. Couture crede ca Fedor se fereste de meciuri cu oponenti de top.

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Randy Couture</span>:&nbsp;&quot;Fedor trebuie sa se bata iar cu nume mari daca vrea sa fie cel mai bun&quot;

 

Poate cei mai buni luptatori de MMA din istorie, Fedor Emelianenko si Randy Couture n-au avut niciodata ocazia sa se intalneasca in ring. Couture inca spera sa lupte impotriva rusului, dar crede ca pentru asta Fedor ar trebui sa nu mai evite meciurile tari.

Randy Couture: "Fabricio Werdum e un luptator impresionant, pe partea de stand-up se descurca extraordinar. Nu stiu ce se intampla cu Fedor de nu accepta o lupta cu Werdum. Brazilianul e unul dintre luptatorii pe care trebuie sa-i bati pentru a demonstra ca esti cel mai bun din lume"

Discutiile dintre M-1 Global, reprezentantii lui Fedor, si Strikeforce continua, cele doua tabere promit ca vor anunta cat mai rapid data meciului dintre Emelianenko si Werdum.

 

Sursa: kombat.roTags: Randy   Couture:   Fedor   trebuie   sa   se   bata   iar   cu   nume   mari   daca   vrea   sa   fie   cel   mai   bun  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Mighty Mo se bate cu luptatorul care a ingropat o companie!
» Dana White nu vrea sa faca circ - sanse mici pentru Kimbo Slice vs James Toney
» O legenda prabusita in 2 minute! "Minotaurul" Nogueira pus la pamant de Velasquez!
» StrikeForce face concurenta UFC-ului si la fetele de ring
» Final in runda a doua in meciul legendelor - Randy Couture l-a batut pe Mark Coleman