S-a batut palma - Mayweather vs Pacquiao pe 13 martie!

809
views
14/12/2009


Cel mai asteptat meci din istorie devine realitate. Mayweather si Pacquiao s-au inteles si asteapta doar numele stadionului pe care se vor lupta pentru titlul de cel mai bun boxer al lumii.

S-a batut palma - Mayweather vs Pacquiao pe 13 martie!

 

Dallas sau Las Vegas sunt cele doua stadioane ramase in cursa pentru a gazdui Meciul Secolului. Pacquiao si Mayweather s-au inteles la bani - vor lua cate 20 de milioane de dolari fiecare iar cel care va bate va ma incasa inca 20 de milioane din vanzarile de Pay-Per-View-uri.

Negocierea a fost la sange, s-a discutat pana si pentru ordinea pe afis! In cele din urma, Floyd a castigat si meciul se va numi Mayweather vs Pacquiao si nu Pacquiao vs Mayweather.

Meciul va avea loc in martie si nu in mai asa cum vroia Mayweather, asta pentru ca Pacquiao va avea alegeri in Filipine si nu vrea sa le prinda dupa o perioada mai lunga de inactivitate.

Organizatorii asteapta incasari record pentru acest meci. Pana acum, cel mai bine vandut meci de box a fost cel dintre Mayweather si De la Hoya, cumparat de 2,4 milioane de americani.Tags: S-a   batut   palma   Mayweather   vs   Pacquiao   pe   13   martie  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» Iftimoaie, eroul serii la K1 Bucuresti! A terminat in picioare meciul cu Ray Sefo!
» Familia care a inventat Jiu-Jitsu Brazilian este in pericol!
» Cel mai puternic om din lume facut praf de o legenda UFC!
» Ciobanu FINALIST in piramida! Kemayo l-a facut KO dupa 3 reprize!