Scandal la Budapesta! Barbu a pierdut finala la 70kg desi arbitrii au dat egalitate!

1317
views
09/02/2010


Situatie incredibila la Budapesta - finala ar fi trebuit sa se decida intr-un extra-round, dar supervisor-ul K1 a schimbat decizia. Considerat si de Remy Bonjasky meciul serii, duelul Barbu - Salmon se va repeta in mai, la Grand Prix-ul K1 de la Bucuresti.

 

Barbu si francezul Salmon au facut un meci senzational in finala piramidei de la Budapesta. "Cel mai bun meci pe care l-am vazut in ultimii 5 ani" asa cum il caracteriza si promotorul Local Kombat, Eduard Irimia. Dupa 3 runde, 2 dintre arbitri au dat egalitate, iar al treilea a vazut o victorie a lui Salmon.

Igor Iusko, supervisor K1, a intervenit si a schimbat decizia unuia dintre arbitri, acordand victoria francezului. "Pozitia sa ii permite sa faca asta, dar apoi a recunoscut si el ca a gresit" a mai spus Irimia.

Cei doi sportivi au impartit la final bursa acordata invingatorului si se vor intalni din nou, pentru titlul Collizion la 70 kilograme, pe 21 mai la Bucuresti in primul Grand Prix K1 din Romania.

 

 

Sursa: kombat.roTags: Scandal   la   Budapesta   Barbu   pierdut   finala   la   70kg   desi   arbitrii   au   dat   egalitate  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Calendarul competitional intern FRAMC pe anul 2012
» Ciobanu a dat de pamant cu URIASUL Mighty Mo!
» Ciobanu FINALIST in piramida! Kemayo l-a facut KO dupa 3 reprize!
» 15 euro cel mai ieftin bilet la K1 WGP Romania - vezi ce vedete vin la Bucuresti!
» Iftimoaie si Zmarandescu revin pe 27 martie - programul complet Local Kombat Split - "Gladiatorii"