Seara trista pentru Diaconu - Rechinul pierde inca o data la puncte cu Jean Pascal!

997
views
14/12/2009


Jean Pascal e cosmarul lui Adrian Diaconu. Romanul a boxat de 28 de ori in cariera, are doar 2 infrangeri, ambele in fata aceluiasi canadian. Romania ramane cu un singur campion mondial in box - Lucian Bute.

Seara trista pentru Diaconu - Rechinul pierde inca o data la puncte cu Jean Pascal!

 

O diferenta uriasa intre Pascal si Diaconu au vazut cei din juriu care au punctat meciul in favoarea canadianului cu o diferenta de 6 runde. Televiziunea canadiana a pastrat un sistem simultan de punctaj in urma caruia Diaconu ar fi fost la doar doua runde in spatele lui Pascal.

Diaconu a inceput foarte bine meciul, a boxat cu multa energie in primele runde pe care le-a si dominat categoric. Din runda a saptea, meciul s-a inclinat tot mai mult spre Pascal. Mai inteligent in loviturile sale, canadianul a castigat runda dupa runda.

In ultimele runde, loviturile romanului au mers spre corpul lui Pascal, dar canadianul s-a tinut bine si a reusit sa puncteze suficient cat sa-si atribuie fiecare runda. Chiar adaca impresia finala e ca meciul a fost mult mai strans decat o arata scorul, pentru Diaconu infrangerea ramane infrangere iar titlul mondial WBC la semi-grea devine tot mai mult doar un vis.

Imediat dupa meci, Lucian Bute a declarat ca nu intentioneaza sa urce in categorie pentru a lupta cu Pascal si ca are alte tinte in viitorul sau. Bute ramane insa cu regretul unui Knock-Out ce nu a mai venit - "Adrian l-a avut in mana pe Pascal, putea sa-l faca KO" a spus campionul IBF la super-mijlocie.

 

Sursa: kombat.ro

 Tags: Seara   trista   pentru   Diaconu   Rechinul   pierde   inca   data   la   puncte   cu   Jean   Pascal  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Iftimoaie, eroul serii la K1 Bucuresti! A terminat in picioare meciul cu Ray Sefo!
» Cel mai puternic om din lume facut praf de o legenda UFC!
» Fara mila - Overeem a maturat in cusca cu Brett Rogers!
» Sa vina Mayweather! Pacquiao l-a demolat pe Clottey!