Sportul l-a salvat de saracie - Morosanu: "Strangeam bani cu prietena mea sa ne luam biscuiti"

1114
views
04/03/2010


"Moartea din Carpati" a povestit la Acasa cat de mult i s-a schimbat viata datorita sportului. "Eram un student care manca saorma apoi am ajuns sa arunc cu bani in lautari"

Sportul l-a salvat de saracie - Morosanu:&nbsp;<span style="color: rgb(255, 0, 0);">&quot;Strangeam bani cu prietena mea sa ne luam biscuiti&quot;</span>

 

Catalin Morosanu a plecat de jos, dar n-a uitat asta. Are aceeasi prietena ca atunci cand nu-l recunostea nimeni pe strada. Atunci puneau impreuna cate 10,000 sa cumpere un pachet de biscuiti. "Iarna stateam pe bancile reci de prin parc pentru ca n-aveam unde sa stam" isi aduce aminte Morosanu.

Meciurile din Local Kombat l-au facut mare. "M-am trezit cu bani, cu faima, am inceput si eu sa fiu smecher. Mergeam prin cluburi, cheltuiam pe-acolo, dadeam bacsisuri, dadeam bani la lautari".

Morosanu n-a cedat tentatiilor, a ramas fidel prietenei lui desi a fost cautat de femei - "propuneri primesti, ca orice sportiv cu faima. Normal ca o fata se uita altfel la tine"

 

Sursa: kombat.roTags: Sportul   l-a   salvat   de   saracie   Morosanu:   Strangeam   bani   cu   prietena   mea   sa   ne   luam   biscuiti  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Morosanu facut KO dupa 26 de secunde de Zimmerman!
» Mighty Mo se bate cu luptatorul care a ingropat o companie!
» 15 euro cel mai ieftin bilet la K1 WGP Romania - vezi ce vedete vin la Bucuresti!
» Incredibil - presedintele federatiei mondiale de taekwondo batut de politisti!