Stagiul International de Kobudo si Ju-Jitsu cu Shihan Gunter Painter

2312
views
19/05/2009


Budo SeishinIn perioada 16-17 mai 2009 am avut ocazia de a participa la Stagiul International de Kubudo si Jiu-Jitsu organizat de clubul Budo Sheishin cu sprijinul Academiei de Politie si al Centrului de Promovare a Culturii de Securitate. Invitat a fost Shihan Gunter Painter, 6 dan Kobukai Kobudo si 5 dan JuJutsu, presedinte al International Kobudo Federation, si asistentul acestuia, Sensei Mario Stegbauer (zis si Super Mario).


Tema stagiului a fost tehnici politienesti de lupta cu hanbo(baston scurt), tonfa si cutit; au fost predate atat tehnici de lupta cu arme cat si fara arme. Stagiul s-a desfasurat in incinta Academiei de Politie si a fost impartit in 3 grupe de antrenamente, doua sambata si unul duminica. Participantii la stagiu au fost atat cluburi de Kobudo si Jiu-Jitsu, cat si cluburi de Shotokan, Judo, Kenjutsu, precum si studenti ai Academiei de Politie. Numarul mare de participanti la acest stagiu subliniaza faptul ca multi practicanti de arte martiale sunt interesati de astfel de evenimente, menite sa aduca un plus de cunostinte in dezvoltarea si consolidarea nivelului de pregatire al practicantilor de arte martiale. Stagiul s-a incheiat printr-o demonstratie a membrilor clubului Budo Seishin, din care a rezultat inalta pregatire a acestora, precum si nivelul ridicat la care se practica Ju-Jitsu in Romania.


SASORI doreste sa multumeasca lui Shihan Doru Galan pentru contributia pe care o aduce in dezvoltarea artelor martiale in Romania, precum si pentru organizarea de stagii internationale atat de bine venite in randul practicantilor. Le uram succes in continuare tuturor participantilor la acest stagiu.


Poze si videoclipuri in curand pe SASORI.roBogdan PerianuTags: Stagiul   International   de   Kobudo   si   Ju-Jitsu   cu   Shihan   Gunter   Painter  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Calendarul competitional intern FRAMC pe anul 2012
» Calendar competitional FRAMC
» Vesti GROAZNICE pentru Overeem!
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Calendar competitional FRAMC - All Styles