Tolea Ciumac viseaza frumos! Vrea sa fie liber!

781
views
26/05/2009


Tolea Ciumac mai incearca o data sa dea lovitura si spera sa fie declarat invingator in lupta cu justitia. Fostul luptator isi face planuri sa iasa mai repede din inchisoare, desi a fost condamnat la patru ani, pentru tentativa de omor.

 

Tolea Ciumac are si o sansa, spun avocatii lui, daca vor reusi sa-i convinga pe judecatori sa considere ca Tolea si-a indeplinit pedeapsa cat a stat in arest preventiv prin inchisorile din tara si din Spania.

Tolea a stat trei ani in arest preventiv. Doi in Spania, unde era cercetat pentru complicitate la furt, si un an in Romania, suspectat de tentativa de omor. Pentru aceasta fapta fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare. Acum doua luni a si fost incarcerat.

Dar Tolea vrea sa i se scada din pedeapsa cei trei ani in care a fost privat de libertate in arest. Anul de arest din Romania este usor de dedus. Problema intervine in cazul celor doi ani, cat a stat dupa gratii in Spania. Acolo, Tolea si-a atribuit o falsa identitate, asa ca si arestul l-a facut sub un nume fals, Alexander Racu.

Acum trebuie sa dovedeasaca instantei ca Alexander din Spania e una si aceeasi persoana cu Tolea din Romania. Magistratii Tribunalului au cerut prin Interpol aceasta dovada. Daca ea va veni, Tolea are mari sanse ca la sfarsitul anului sa fie liber.


Sursa: stirileprotv.ro




Tags: Tolea   Ciumac   viseaza   frumos   Vrea   sa   fie   liber  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Vesti GROAZNICE pentru Overeem!
» A picat meciul lui Bute! Motivul: $2.000.000!
» Seminar Internațional de Krav-Maga
» Bestia feminina din MMA - Se suie pe tine si iti da pana nu mai poti!
» Un chinez a tras un avion cu ploapele!