Victorie cu scandal pentru Randy Couture la UFC 105

917
views
16/11/2009


Pana si cei mai fideli fani ai lui Randy Couture au admis ceea ce arbitrii nu au putut - Randy a castigat doar o runda din cele trei. Castigator in ochii fanilor, Brandon Vera a ramas socat la sfarsitul meciului.

Victorie cu scandal pentru Randy Couture la UFC 105

 

Inca de la inceputul meciului, era clar ca Randy Couture nu va avea deloc o misiune usoara. "Capitanul America" a fost nevoit sa traga de el pentru a-i face fata lui Brandon Vera in prima runda, pe care ce-i drept, Randy a castigat-o evident.

In urmatoarele doua insa, situatia s-a intors in favoarea lui Vera, mai tanar cu 14 ani decat Randy. Huiduiti de public pe alocuri pentru ritmul meciului, Couture si Vera s-au trezit doar partial in rundele 2 si 3. Vera a iesit per total mai bine, cel putin in ochii fanilor.

La final, arbitrii judecatori au dat o decizie unanima - victorie pentru Randy Couture. Dezamagit, Brandon Vera a avut nevoie de cateva momente pentru a-si reveni. "Credeam c-am castigat, ce naiba? I-am dat lui Randy tot ce-am avut mai bun" a mai apucat Vera sa spuna dupa main-event.Tags: Victorie   cu   scandal   pentru   Randy   Couture   la   UFC   105  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» Mighty Mo se bate cu luptatorul care a ingropat o companie!
» Randy Couture: "Fedor trebuie sa se bata iar cu nume mari daca vrea sa fie cel mai bun"
» Dana White nu vrea sa faca circ - sanse mici pentru Kimbo Slice vs James Toney
» Final in runda a doua in meciul legendelor - Randy Couture l-a batut pe Mark Coleman
» "Batman" Couture rupe sala-n doua pentru meciul cu Coleman