Vitali ii bate pe banda rulanta - dupa Arreola a venit randul lui Kevin Johnson

885
views
14/12/2009


Campionul WBC la categoria grea si-a pastrat fara probleme titlul in fata americanului Kevin Johnson, neinvins la ora partidei. Singurul regret pentru Klitschko cel Mare e ca nu l-a facut KO pe Johnson.

<span style="color: rgb(255, 0, 0); ">Vitali ii bate pe banda rulanta </span>- dupa Arreola a venit randul lui Kevin Johnson

 

"Preferam un KO, dar ma bucur macar ca am castigat toate cele 12 runde" a spus Vitali dupa meci, remarcandu-l pe american pentru ca a fost "greu de lovit". 17,000 de fani au umplut arena din Elvetia unde a avut loc meciul. 

Pentru ucrainean e doar a doua victorie ce nu vine prin KO, la 9 ani distanta de la ultimul succes de acest gen. De atunci toate victoriile lui Klitschko au venit inainte de termen.

Fratii Klitschko si-au stabilit planurile pentru 2010 - vor sa-i ia centura lui David Haye si sa domine total categoria grea in box. "Acesta este visul nostru si vom face totul pentru a-l indeplini" a promis Vitali.Tags: Vitali   ii   bate   pe   banda   rulanta   dupa   Arreola   venit   randul   lui   Kevin   Johnson  

Comentarii


Nici un comentariu! Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat! Autentificati-va aici .

» "Prima Doamna" l-a egalat pe Klitschko - este campioana in trei versiuni!
» An final pentru Klitschko cel Mare - "Vreau sa-l bat pe Haye si sa ma retrag"
» Boxerul care-si da singur pumni in cap!
» S-au batut cu manusile lui Klitschko si s-au facut praf!
» La 47 de ani, Holyfield revine in ring si se bate cu Francois Botha, fost semifinalist K1